Venezuela A Markolat Súlyos Trópusi Betegség, Járvány

szív sztetoszkóp egészségügyi

LONDON, Május 16 (Reuters) - az Egészségügyi adatok megjelent szerda, feltéve, hogy a legtisztább bizonyíték, hogy időpontja a spread a krónikus betegségek, mint a cukorbetegség, a szívbetegség, a fejlett nemzetek, hogy a szegényebb régiókban, mint például Afrika, mint életmód, táplálkozás, nincs változás. Szegény táplálkozás vezethet, hogy a magas koleszterinszint, ami egy elsődleges támogatója a szívbetegség. A magas zsírtartalmú étrend gyakori az Egyesült Államokban, valamint Kanadában. A Nemzeti Egészségügyi Intézetek jelentések szerint több mint 500.000 ember az Egyesült Államokban hal meg minden évben miatt szív betegség, mely okozta magas zsírtartalmú étrend. A magas koleszterinszint élelmiszerek tartalmaznak nagy mennyiségű telített zsír.

Példák a fagyi, tojás, sajt, vaj, hús. Ahelyett, hogy a magas zsírtartalmú élelmiszerek, válassza a sovány fehérjék, mint a csirke, pulyka, halak, tenger gyümölcsei, illetve elkerüljük a feldolgozott élelmiszerek.

ADDONS
kenőcs lábgomba elleni
A gyógyszeres készítmények között találhatunk körömlakkot, krémet, ecsetelőt és a használat gyakoriságában és módjában is különbségek
Mikobelle
Mikobelle, erősíti a hajat. Megakadályozza, hogy a haj elvesztés, valamint javítja a vérellátást, hogy a fejbőr. ez gyorsítja a haj növekedését.

A CBS azt mutatja, elő CT kimutatására irányuló kalcium, amely állítólag azonosítja artéria-elzáródás emléktábla" , értékeli a szív egészségének, különösen a kockázati tényezők." Ahogy a CBS adások tavaly Májusban itt tárgyalt , a nézők maradt abban a hitben, hogy mindenki, amellyel árnyékolt, tudom, hogy a kalcium pontszám", hogy egészséges legyen. Itt egy másik számot kell aggódni, majd egy másik módja az, hogy minket érzem a halál kockázata, kivéve, ha folyamatosan szorgalmas arról megelőző vetítések, korai beavatkozás, valamint az egészséges szokások maradni.

Míg 80% - a szív-érrendszeri betegségek, cukorbetegség, valamint 40% - a rák megelőzhető keresztül megállás dohányzás, a fizikai aktivitás növelése, javítása diéta, gyakran ezek a megelőzési erőfeszítésekre van, nem a nők számára hozzáférhető. Amikor a nők 2/3-a analfabéta felnőttek, ők a nagy hátránya, hogy egyáltalán megtudjuk, megelőzés. Sőt, szociális, kulturális tabuk néha korlátozza a nő eljegyzési a fizikai aktivitás, mert a sport vett nőies.' Úgy gondoljuk, hogy a hozzáférést a sport, a testmozgás nem csak egy jó önmagában, de az is, hogy elősegíti a fejlődést, ami a meghatalmazás a nők, lányok.

Tudva ezt, írás, olvasás, vagy egy meglehetősen 'veszélyes' új viselkedés pedig csak a fantázia 6000 évvel ezelőtt. A könyv Az 'Szem' Oliver Sacks gondolkozik a kérdésre, hogyan sikerült feltalálni forgatókönyv írás-olvasás neurológiai szempontból. Azt javasolja, hogy nem fejlődnek, hogy írni-olvasni, hanem, hogy mi felvett' agyi területeken alakult ki, a többi gyakorlati használ, amely végül lehetővé tette számunkra, hogy kitaláljon valami teljesen új kombinálásával őket. Én vagyok az első ember, aki a marvel ilyen találékonyság, de a fejlett viselkedés, mint az olvasás vagy nem igazán "normális" az evolúciós értelemben. Természetesen az előnyök olvasás meghaladják a kockázatokat, ezért hozott nekünk sok jó. Ennek ellenére az olvasás lehet, hogy még több hasznos az emberiség számára, ha megtanultuk, hogyan kell kezelni a kockázatokat hoz, hogy az emberi vizuális rendszer. A problémát az okozhatja, hogy a környezet, viselkedését, így is meg lehet oldani a környezet, mind a viselkedés, mint például a vizuális képzés.

Az oxitocin fokozza ezt a folyamatot. Úgy viselkedik, mint mindkét hormon, egy neuropeptide, megjelent a véráramba, valamint idegi központja az agy.


Az oxitocin kiváltó reakciók, amelyek növelik a képesség, de a stressz is, hogy viselkedjen higgadtan a stresszes helyzetekben. Nem csak azonnal enyhíti a stressz tüneteit, mint például a magas vérnyomás, de ez is megállapították, hosszú távú nyugtató hatása - akár három hetet is. Állatkísérletek során kimutatták, hogy a szív szövetet oxitocin receptorok Dopamin hormon, neuropeptide kapcsolódó öröm, jutalom.
Bizonyítékot találtak a dopamin receptorok az emberi szív is - újabb bizonyíték az erős kapcsolat az agy s a szív.