A nők Ritmusok, Gyógyító Autoimmun Betegségek

egészségügyi szív

LONDON (Reuters) - Globálisan, az emberek egészsége javult, a várható élettartam növekszik, de a fejlődés még messze nem általános a krónikus betegségek hozza hosszú távú betegség, ami 10-ből hét halálesetek, a kutatások szerint közzé csütörtökön.

Jelenleg nincs képalkotó vizsgálat, ami egyértelműen diagnosztizálni a Parkinson-kór. Azonban, bizonyos típusú képalkotó hasznos lehet különbséget tenni a Parkinson-kór vagy más hasonló betegségek.


Például, egy személy csak egy remegés lehet a Parkinson-kór vagy más állapot, az ún.

esszenciális tremor. Egy típusú agyi szkennelés úgynevezett foton kibocsátás komputertomográfia, vagy SPECT, lehet, hogy segít meghatározni, hogy milyen típusú remegés a személy. Felváltva, más típusú képet az agy egy MRI-vizsgálat hasznos lehet a megkülönböztető Parkinson-kór bizonyos egyéb betegségek hasonló tüneteket.

ADDONS
kenőcs lábgomba elleni
A gyógyszeres készítmények között találhatunk körömlakkot, krémet, ecsetelőt és a használat gyakoriságában és módjában is különbségek
Mikobelle
Mikobelle, erősíti a hajat. Megakadályozza, hogy a haj elvesztés, valamint javítja a vérellátást, hogy a fejbőr. ez gyorsítja a haj növekedését.

A Lyme-betegség szisztémás fertőzés okozta a spirocheta Borrelia burgdorferi. A Lyme-kórral diagnosztizált tünetek alapján, a fizikai megállapítások , valamint az a lehetőség, expozíció, hogy a fertőzött kullancsok; laboratóriumi vizsgálat hasznos a későbbi szakaszokban a betegség. Lyme-kór átvihető a fertőzött anya-magzat a méhlepényen keresztül a terhesség ideje alatt, lehet, ami a halvaszületés. Lyme-kór legalább 37 ismert faj, 12, amelyek a Lyme-rokon, ismeretlen számú genomikai törzsek. A Lyme-betegség hatással van a bőrre, izületek, idegrendszer, illetve egyéb szerveket. Tünetek, valamint a súlyos, egyénenként változó. Körülbelül 50% - a az esetek egy jellegzetes kiütés vagy elváltozás úgynevezett erythema migrans látható. Úgy kezdődik, néhány nap vagy néhány hét után a harapás egy fertőzött kullancs.

Hús- , hal-alapú előétel, valamint a mellékhatások parancsokat, mint például a sült hagymakarika, hasábburgonya, tartalmaznak nagy mennyiségű koleszterin és/vagy a telített zsír, anyagok, amelyek veszélyeztetik az artériás egészségre. Minél többet fogyasztasz, annál nagyobb az építmény az artériákban. Ez leszűkíti a teret, ahol vér folyik, csökkenti az oxigén mennyisége eléri a sejtek. Kár, hogy az érfalak hozható létre vérzés, illetve veszélyes vérrögök. Ez az állapot, az úgynevezett érelmeszesedés, vagy elzáródott artériák, mert a szívinfarktus, a stroke.

De van még egy rakás egészségügyi problémák, sokkal kevésbé valószínű, hogy elismert kérdések aránytalanul nagy mértékben befolyásolják a nők, ami azt jelenti, hogy sok küzdelem, hogy segítséget, választ -, hónapokig, akár évekig. A tetején, hogy a lista vagy autoimmun betegségek, amelyek akkor történnek, amikor a szervezet immunrendszere saját maga ellen, hogy sokkal gyakoribb a nők, mint a férfiak. Bizonyos autoimmun betegségek, mint például a lupus, 9-ből 10 ember befolyásolta a nőket, elmagyarázta, Virginia Ladd, alapító ügyvezető igazgatója az Amerikai Autoimmun Betegségekkel Egyesület.

Felszámolása a nátha Ünnepli Tizedik Születésnapját;" a Fertőző Betegségek, a Rák Árak Lefelé Miatt Fokozott Laktoferrin, illetve Probiotikus Használja;" az Antibiotikum-Rezisztencia Megoldani Használata Miatt, a Laktoferrin;" a Probiotikus Egyensúlyt, ami Kevesebb, Kórházi" - valójában nem túl erőltetett. Jó egészséget attól függ, hogy a helyes táplálkozás, a helyes táplálkozás magában foglalja a probiotikus terméket táplálék-kiegészítőket nyújt kiváló támogatás, erő, stabilitás, egyensúly, hogy az immunrendszert.